4/17/08

Cikgi-cikgi release tension

Selalunya kami pegi shopping sesama atau makan sama-sama...tapi ari ni kami pi main bowling di Ampang Point. Patutnya ramai lagi yang boleh join,....tapi tak per...kita pegi lagi lain kali. Tadi semua tunjuk taring. Mula-mula malu, lepas tu semua tak sabar tunggu giliran nak lempar bola masuk longkang...kah kah kah. Banyak juga mata....Aini, Lin, Selvi, Shima dan Raihan dapat juga strike. I cuma spare jer. Jadi la kan. Betul ke wei istilah-istilah tu? maklum ler...kebanyakan kami first time main ni. Kawan-kawan, jom ramai-ramai kita beriadah mengeratkan silaturrahim kita yang sememangnya dah erat ni.

22 comments:

Anonymous said...

fuyoo....best nye...siapa dpt marks paling tinggi???

CBN1excellent said...

Puan Selvi dapat markah paling tinggi. 70 something...tak berapa ingat jumlah yang tepat. diikuti rapat oleh Pn. Aini, Pn.Haslina, dan Pn. Raihan - 60++

Anonymous said...

owhh..padanlah puan selvi nak cepat balik hari tu...rupa-rupa nya nak pergi main bowling...sampai tak sempat nak tunggu budak2 ping-pong balik dari tempat perlawanan....

Anonymous said...

apa kata parents dan teachers adakan satu pertandingan bowling untuk hari keluarga ke????????

CBN1excellent said...

good idea.

Anonymous said...

seronok tgk cikgi2 main.. erat gak hubungan diorg yaa.

Anonymous said...

nanti buat dgn parent mesti best kan.. lagi erat hbungan antara satu sama lain

By Ticer Liza Yacob said...

kita orang tak ramai, so boleh kenal dengan semua orang. lagipun sekolah kecik jadi semua keje kena buat bersama.

Anonymous said...

betul ckp puan rosliza....
mesti best punye main ramai-ramai....

By Ticer Liza Yacob said...

cikgu2 akan buat perlawanan antara cikgu2 dulu. after that, baru lawan ngan parents. maklum laa...kita orang ni ramai yang baru cuba nak main. pihak pentadbir sokong cadangan nak adakan pertandingan dengan parents, so tunggu la kami buat announcement.

Anonymous said...

i nak join juga yaa kalau parents boleh main dgn cikgu.. mesti meriah kannn.

By Ticer Liza Yacob said...

memang..mesti meriah. Saya tu sape ek? boleh perkenalkan diri? cam mana nak invite tu ya kalau tak kenal kan?

haslina said...

cikgu cikgi ni kene release tension jugak... nak menghadap mcm mcm kerenah hari - hari.... tp kene training lagi ni... dh cukup teror baru leh lawan....:)

haslina said...

ha..haa... sume tak leh main bowling jumaat ni... kene stay back prepare utk AGM PIBG ari sabtu... sume cikgu kene wat keje sama - sama

Anonymous said...

hurm... patutlah puan selvi nk blik awl ari 2,...
rupe-rupenye bkmen BOWLING dgn sume cikgu,...
owh,...

Anonymous said...

Bestnya cikgu-cikgu,
Ms Joaan main tak? Tak payah aim, lepas baling bola just hentak kaki sure semua pin jatuh, sure strike! Nanti kita lawan ya. Kita buat team rumah-rumah gabungan teachers and parents. With Ms Joaan sure Tun Fatimah boleh menang! What say you rumah lain-lain?

Anonymous said...

test

Anonymous said...

siapa nak main boling jumaat ni...sempena teachers day????

Anonymous said...

haa...bagus tu...kat mana ek? nak tanya cikgu2 ni.

Anonymous said...

kalau nak main boling, cikgu2 nak main on the 23rd ya. teacher's day kat sekolah. Tomorrow not available

haslina said...

ala tak leh nak main... nak main pas pntang la nanti.. ari tu pun br main dh penat... tak pe takpe... nanti la...

Anonymous said...

uihh..tak habeh habeh lagi upernyer kes main bowling nih..?? Tercabar dan mencabar nampaknyer yer??? Bile time yang sesuai?? mehle kite g main same2...