2/23/08

Persiapan Padang...

Ni Dia semua yang bertungkus lumus pada petang 22 Februari 2008, sehari sebelum temasya sukan tahunan sekolah berlangsung. Tahun ni memang best sebab nampak kesungguhan para ibu bapa nak menaikkan nama rumah masing-masing. Sedari petang dah berkampung kat padang tu. Pukul berapa balik malam tu ya?

36 comments:

Anonymous said...

PUAS HATI WALAUPUN 9.00MLM BARU BALIK.......
RUMAH KUNING MENANGGGGGGGG...YEAH KITA JUARA LAGI..

Anonymous said...

Apa-apa pun team rumah merah tetap cemerlang, gemilang dan terbilang.
HIDUP RUMAH MERAH................

Anonymous said...

Red house champs again!!!! hurray.

ann said...

lega rasanya semua org bagi kerjasama............ bagi su sukan tak kisah sape2 menang .. tapi segala yang dirancang berjalan lancar .. terima kasih buat guru2 ibu bapa dan juga murid2 CBN 1 yang sentiasa membantu melancarkan perjalanan sukan.kita semua gembira biarpun penat .. horayyyyyyyyy sukan dah abis ..!!!!!!!!!! jumpa lagi tahun depan ..

Anonymous said...

Tahniah psukan marching rumah hijau! 3 tahun bturut2 mengekalkn kejuaraan..yg pastinye thun depan 2009, kami juara lagi!!

~ RoSLizA ~ said...

kami guru-guru rumah hijau akan pastikan kejuaraan pasukan marching kami dikekalkan dengan kembalinya orang kuat marching kami Puan Aini dari cuti bersalin, bersama-sama Boss kami Puan Anira serta Ustzah Shahrul dan Puan Chalvy. Puan Haslina boleh concentrate on cheer..he he...i buat apa? hmmmm ?

ann said...

ala mana tau tahun depak kak za jadik ketua umah hijau nak tak ?????? ke nak jadi su sukan ???

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

itu sudah memang giliranku...tapi....

Anonymous said...

sedih nye...rumah biru cheerleading dapat tempat ke-4...:(
tapi tahun depan rumah biru akan cuba untuk kalah kan rumah lain...

Anonymous said...

teruskan berusaha rumah-rumah lain untuk mengalahkan juara bertahan tuu...

ann said...

tak dak benda yang tak boleh di ubah
yang penting semangat dan kegigihan semua pihak ... ok

Anonymous said...

Walau pun menang khemah no 1 dari belakang, but fun menyiapkan. Most of us balik pukul 11 malam sampai order Mc D pun takut nak hantar.... Tahniah kepada semua pelajar dan ibubapa yang menolong dan menyokong rumah hijau.

Anonymous said...

hala, chill blue house. chill. we'll try next year aight? :)

~ RoSLizA ~ said...

lain kali jin hijau tu kena buat sendiri laa...baru boleh menang. nak yang ori semuanya baru dapat markah lebih...jin sangkut atas khemah...baru betul rumah kita punya jin...jin kita ari tu dok jaga pokok...he he...jangan marah bosss. tahun depan kita usaha lagiiiiiii....

ann said...

tu laa nape la jin ikat kat pokok. kalau letak depan khemah sure hakim bagi markah lebih. ahaks ahaks .. jgn marah.. tahun depan cari originaliti tak yah beli banyak brg. haa tahun nie dah boleh pikir tema utk tahun depan.. mungkin hakim tgk banyak kain tue yang bagi markah cikit tue.... tak pun kena jadi jin sorang .. ok usaha lagi tahun depan cari tema yg lagi best ....

LOW said...

U are....my greatest love of all! Hee!Hee!What can I say about u people? The sacrifices that you have put in, working together as one happy family..etc!!!!
Good job everyone! Remember, the judges are looking for originality and theme!
So, put on your thinking caps and get C-R-A-C-K-I-N-G for 2009!
See you next year....Long Live CBN1
1!!!!

Kak Wan said...

The spirit lives on...I see that we are still talking about the sports day and planning for the next. Believe it or not Kak Wan dah design tent for next year while waiting for Farina to mandi before I left TKC on Sunday. I think sebab Jin Tun Fatimah dah masuk kot, bukan di pokok macam jin Tun Teja..just joking!

Anonymous said...

jin tun teja dah siap nak ngap jin tun wan fatimah..ha ha ha...jangan marah kak wan...memain jer

Anonymous said...

ellleeeeh!!!JIN dua dua rumah tak dak power,kena rumah merah sogok angpow hibissssss.....jangan malah yaaa.

Anonymous said...

setakat angpow kosong, jin2 tak heran maaa...

Anonymous said...

OOOOiiiiii!!! Lumah ape johan?lu bawa jin pun tadak makan loooorrrr...amik angpow ajeeerrrr

Anonymous said...

Jin murah angpow kosong pun ambil......

Anonymous said...

alaa...yang bagi angpow kosong tu pun bukannya menang punn..... kah kah kah kah

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

sukacita diingatkan bahawa anda tidak boleh menimbulkan komen-komen hangat atau menambahkan hangat komen-komen di ruangan ini.

we will delete any comment that we think unnecessary!

tq for your cooperation.

kak wan said...

To parents,teachers and students of Tun Fatimah,
CONGRATULATIONS! Keep up the spirit of "OHANA KAIZEN".
A BIG THANK YOU to the designer Fahmy, the builders Viola, Sheena n Imran, Nor(nina), Nor n Amin, Shikin, Maz n co., Azlina, Mr Tan n June,Yusuf and all others " who lent a hand" in the making of the prize-winning tent.
Teachers, thank you for having faith in us parents to help you this year.

+ jojo + said...

BIG HUGE GIGANTIC THANKS to Puan Wan Fatimah bt Ahmad!!

hehe..

rockhaed said...

oops i did not realise there was a self appointed censorship board.please see the humour of the comments.after all its a blog!!!!!If you have rules,put a reference screen on what can or cannot be commented before we comment,not the latter.THE GENERAL IDEA IS TO GET MORE PEOPLE INTO THE FORRAY.CREATE MORE INTEREST AMONG ALL IN THE COMMUNITY.old saying:one mans poison,another mans meat.Unless its a closed community than just issue unique passwords to all.Thanks....

Anonymous said...

apa laa korang nie sukan dah habis laa.. tak yah laa nak kata mengata.. yg penting next year buat yang terbaik..kita perbaiki kelemahan tahun nie ..... i nak ucap thank to to teachers and pn raihan also coz our sports day berjalan dgn baik dan sistematik..... bila pn raihan nak ada rumah sukan ??????? boleh tak masukkan pn raihan dlm umah biru?????

ann said...

hai ... sukan tahun nie hebat sbb sume guru dan ibu bapa bekerjasama ... pn raihan tak tau laa bila nak letak jawatan.. kalau dah tak jadi su sukan baru laa boleh ada rumah .. ahaks ahaks .... miss low ada permintaan suruh saya masuk umah biru macam mane nie ???? saya harap ibu bapa dan guru2 jadikan blog nie satu tempat dimana kita berkongsi dan memperbaiki apa yang perlu diperbaiki.. ha betul tak? kak za mcm mane nie ???

~ RoSLizA ~ said...

apa yang macam mana? tak yah la ann masuk umah mana2...stay je jadi su su...i pun senag hati pasal i tau u punya hati...kah kah kah

Anonymous said...

haaaaaaaaa pn raihan tak boleh masuk mana2 umah ........ kesiannya... buat laa umah sendiri lagi bagus

Anonymous said...

memang la dia ada rumah sendiri...kalau tak tetiap ari dia nak balik mana? he he...alaa...biar la tak de rmah sukan...boleh jadi juara keseluruhan ke kalau dia masuk rumah biru? maslahnya bukan pn. raihan yang nak kena bertanding...murid2nya tetap yang ssama............he he

ann said...

alamak tersedak saya tadi masa makan dan minum .. rupa2nya ada org cakap pasal saya yer ? nantilah suatu hari nanti kalau dah ada pengganti saya sebagai setiausaha sukan , saya akan masuk umah sukan .. pasal rumah mana yang saya nak masuk mestilah rumah sukan lama saya.. ahaks ahaks cuba teka umah apa ?????????? sajer gurau nie jgn jadikan komen nie isu yang panas pulak .. mcm goreng pisang panas tak pun macam ayam bertelur sebiji riuh sekampung... pleaseeeeeee!!!!!

+ jojo + said...

dear rockhaed,

its not so much of a censorship.. we hav no prob wif jokes.. well at least i dun.. i love sarcasm n teasin..

HOWEVER.. sOme readers mite launch complaints to our bosses, which, in turn will get our butts grilled.. we carry the name of SKCBN1.. so we gotta b a lil careful when it comes to posting stuffs online..

but hey i like your sense of openness and i agree wif u, its a BLOG! we do have freedom of speech.. but keep it tame ppl~ hehe..

love~

~ RoSLizA ~ said...

dear rockhead

kami ni bukannya apa...macam kata jojo laa...takut dimarahi dan dah pun dimarahi kerana blog ni..terencat kejap perasaan berkobar nak update blog dan nak berseronok-seronok ngan blog...ye laa...bukan semua orang faham apa itu blog....kan jo? tension jap lepas kena bebel ari tu...hu hu. bak kata saya....ditelan terasa pahit, dibuang terasa sayang...he he he

ann said...

tue laa bahasa internet nie lain ckit. just seronok2 tak terlalu skema... kalau skema jadik boring.. mcm jadik cikgu gak kalau cikgu tak sporting tentu murid2 jadi boring ..bagi pendapat saya laa. tapi sporting pun kena bertempat laaaa.have fun .. jgn biarkan keseronokan anda tersekat .. ahaks ahaks