2/24/08

TEMASYA SUKAN TAHUNAN 2008

Biarpun terdengar sok-sek sok-sek komen sama ada yang sedap mahupun yang tak sedap didengar, akhirnya temasya sukan yang dinanti-nanti kehadirannya telah pun berakhir dengan penuh gemilang. Tahun ini padang kembali ceria dengan perhiasan khemah yang pelbagai. Kali ini hiasannya lebih meriah kerana diusahakan secara bersama oleh para ibu bapa warga CBN1. Bagi pihak Yang Berusaha Pn. Vimala, pihak pengurusan serta semua guru, saya mengucapkan ribuan malahan jutaan terima kasih di atas kerjasama, kesungguhan dan bantuan yang diberikan oleh semua yang terlibat. Kepada yang kurang membantu, tahun depan boleh tambah bantuan supaya lebih bertambah kemeriahannya. Tak gitu ?
Tahniah kepada juara-juara bertahan iaitu :
Rumah Kuning (Tun Fatimah ) untuk hiasan khemahnya,
Rumah Merah ( Dang Anum ) untuk Gimnaestrada dan Juara keseluruhannya
juga
Rumah Hijau ( Tun Teja ) untuk perbarisannya.

Disebabkan masalah ruang memori yang terhad, hanya gambar-gambar ini sahaja yang dapat diambil. Kepada sesiapa yang ingin berkongsi gambar-gambar menarik pada hari sukan tersebut, bolehlah mengirimkannya kepada kami melalui email
Dimaklumkan juga bahawa ISNIN 25 FEBRUARI 2008 merupakan hari cuti untuk warga CBN1.

26 comments:

ann said...

Inilah dia hasil usaha semua pihak.. penat lelah guru2 , ibu bapa dan murid2 yang giat sepanjang minggu latihan dan hari terakhir persiapan. akhirnya sukan tahunan CBN1 2008 tersangatlah meriah .. sukan 2008 pastinya menjadi kenangan semua ..Tahniah pada rumah2 yang menang.. yang tak menang usaha lagi tahun depan ..........jagan putus asa..... moga jumpa lagi tahun depan !!!!!!

Anonymous said...

tak de org lain ke yg nak komen dulu? ann ni gila komen eh? ...jangan mare kak su su ek...

ann said...

ye laa nak post tak leh kita komen laa. marah ka ??????

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

tak marah....itu menunjukkan yg kak su su dah pandai komputer...idup kak su su

Anonymous said...

Tis yr's sports is indeed a memorable event having given a chance to work with all great mothers n teachers!!! Well done to all involved...!!!

Anonymous said...

cikgu...yang kitaorang lari kat St.John tu x dapat hadiah ker???penat je kitaorang lari...x kan x dapat hadiah kot!!!!

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

dapat...ms low kata akan diberikan hari selasa kat perhimpunan. semalam terpaksa dipendekkan masa sebab ada acara lain lagi lepas sukan tu..maaf ya

Anonymous said...

Simonantes pel golllla!!!!

ann said...

semua hadiah utk acara di st john seperti 100m, 200m, 200m jalankaki, 4x100m,4x200m , lompat jauh, lompat tinggi dan lontar peluru akan dapat pada hari selasa .. Jangan risau hadiah dah ada . semalam nak bagi tapi disebabkan sudah lewat kita terpaksa kiv dan bagi di perhimpunan tambahan pulak murid2 dah penat so, kita akan bagi pada hari selasa.. harap maklum.. ok

Anonymous said...

Hurray for red house!!!!

Sharifah Zahra said...

Thank you teachers and everyone. Red house champion again since I started schooling in Sk CBN1, Thank you Ms. Noor for giving us the spirit and choreographing the cheerleading RUmah MERAH. Hope we win again next year!

M-E-R-A-H- merah! merah! juara!!

ann said...

semua murid yang menyertai acara di smk st john akan dapat hadiah pada hari selasa harap maklum..

ann said...

hai zahra
thanks to miss noor je ker? jeles puan raihan .. ahaks gurau jer

Sharifah Zahra said...

Sorry Cikgu...janganlah sensetif sangat tu untuk cheer aje...

Thanks Pn. Salliza for also giving the spirit to run all our heart, And Pn. Raihan for making this sports happen! ^-^

Anonymous said...

I had a blast of a time.next sports day after june holidays?hehehe

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

oh..tidakkkkkkkkkk

Anonymous said...

yeah....hari Selasa dapat hadiah lagi....seronok nya....

Zaid Al hadad said...

I see not many hits on this site,maybe a way to do it is to get the homework assignments posted,than all gotto use the site and improvement on ict skills + the cbn1 community will be more it savvy.Teachers what do you think.Can try?

Anonymous said...

What can I say. CBN(1) is simply the best school ever! We may not have the best facilities but we have the strongest spirit in everything we do. CONGRATULATIONS TO ALL OF US, win or lose, it did not matter. We had fun didn't we parents and teachers? Sure penat but it was satisfying. Well for next year we shall get some tips from the champions, to do better. We have definitely raised our standards this year. I'm sure it was tough for the judges! For the others who have missed the fun, please join us next year. I sure am gonna miss the school....invited or not I'll be back.

LOW said...

It was indeed the best sports ever!Congratulations to my dear girls, teachers and parents.
Simply love the "CBN 1 spirit!" Advice for all teachers and parents...we have to work together for the success of our kids. A bouquet of thanks to all the generous sponsors! My sincere apologies to Megan & family for not including their names under the sponsorship page.
Lastly, my sincere thanks to my sports secretary, Pn Raihan! A job well done.

Petrina Low

salliza said...

terima kasih kepada semua ibu bapa, bekas murid dan murid-murid rumah merah yang telah bertungkus-lumus dalam memastikan kejayaan pasukan kita .Di harap sokongan dan bantuan anda semua akan berterusan untuk kecemerlangan rumah merah..Hidup Rumah Merah...

Anonymous said...

kemenangan lebih bererti jika semua buat keje sama-sama...bukan setakat duduk menumpang nama di tempat yang dah memang power dan tunggu menang, tak buat keje tapi sorak dan bangga, dia la yang lebih. Kenyataan memang pahit untuk ditelan!

Kak Wan said...

While we are at it (the sports fever), I would like to suggest that the houses meet and do a post-mortem on their respective houses and perhaps plan for next year. Then we can start planning a little at a time instead of waiting to do it at the last minute.
Sementara semangat masih berkobar-kobar.

Anonymous said...

setuju kak wan...sementara mulut masih lagi tak abis2 bercerita tentang sport day...he he he...kepala pun dah mula memikir untuk tahun depan...

Anonymous said...

fuyooo....
rumah merah menang lagi!!!
xcaye la....
ms noor mara samapai xde suare....
hehehhe

+ jojo + said...

eh excuse meeeee.. YELLOW ROCKED TOO OK!!!!!

well yellow cheer gals.. u gals did me reli proud... seriously..... ;) i love u!!!!!!

TO ALL YELLOW HSE PARENTS!!! OMGGGG I WISH I COULD HUG N KIS ALL OF U!!!!! my sincere thanks to ALL of you....... FOR EVERYTHING!! without u peeps, we'll never achieve our success tis yr.. HUGSS HUGSSSS HUGSSSSSSS!!

p.s: this is a blog.. its my right to comment.. so if anyone wanna sue me for saying 'i love u' and wantin to kis n hug here, sory la.. wAtEva~